Collectie: Over ons

De naam Filamentz zegt het eigenlijk al, maar in onze wereld staat 3D-printen centraal! 

In 2021 opgericht, kwam Filamentz voort uit een pure passie voor alles wat met 3D-printen te maken heeft. Hij miste een plek waar je als 3D-printliefhebber voor alles terecht kunt en de beste materialen krijgt die ook echt getest zijn. Of je nou net start met printen of al jaren in het vak zit, wij zorgen dat je voorzien bent van de beste materialen tegen eerlijke prijzen.

Onze missie

Filamentz streeft ernaar om de go-to bron te zijn voor iedereen in de Benelux die gepassioneerd is door 3D-printen. Of je nu begint aan je eerste project of al jarenlange  ervaring hebt, ons doel is om een ongeëvenaarde selectie van materialen en gereedschappen aan te bieden. Dit alles doen we met een onwankelbare focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Onze Unieke Touch

Wat ons anders maakt? Simpel, wij testen alles zelf. Bij Filamentz komt geen enkel spoeltje in de verkoop voordat we er zelf mee geprint hebben. Onze roots liggen in een eigen 3D-printfarm, dus geloof ons als we zeggen dat we materiaal kennen. Die expertise zetten we dagelijks in om jou alleen het beste van het beste te bieden.

Wat Drijft Ons?

Passie, professionaliteit, openheid, en actie - dat zijn de pilaren waar Filamentz op rust. 

Of het nu gaat om de producten die we kiezen of hoe we met jou praten, we brengen deze waarden in de praktijk. Maar voor ons draait het om meer dan dat; het gaat om.

Neem contact met ons op